mohd ridhuan's FotoPage

By: mohd ridhuan sariffudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Jun-2006 04:55 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERTUNANGAN

jeling2 dia..ehek
nenek kontrol cun nek...ehek
NI mase majlis petunangan sapo ntah nama mamat tu..mohd ridhuan ke kalo tak salah..eheheh...ehek dengan gadis pilihan beliau iaitu malissa bt mohamed...ehek..ayat macam drama plak..majlis ni belangsong pada 15 mac 06 lepas..tp br upload sobab baru ado peluang nk upload(baru igt paswod n username fotopage)hhehehehehe


Monday, 19-Jun-2006 04:20 Email | Share | | Bookmark

maso mulo2 kuar..alahai botak joo...ehek
ni lagi satu
ni lah rupo dio pas masok zerokit n tuka front grill
View all 6 photos...
ni lah dio my new ride yg tak bapo new ni..dh 6 bulan kami hidop bersamo..eheheh..ehek


Friday, 23-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
mari mencuci kereta...ehek

sejak sy menggunakan auto glym,sy tidak bedengkor lagi waktu tdo
gosok abg lude..jgn tak gosok..ehek
ensem ku syg...i lap u bebeh
View all 9 photos...
mmm...ni hr tu ahad lepak2 cuci kete pastu polish...gunakanla auto glym..ehehe dgn abang lude


Monday, 5-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Stonehenge n Dartmouth

On da way..hehe
NI la dia dpt gak tgk btol2
Tgh dgr cite pasal stonehenge
View all 17 photos...
Ni mase gi stonehenge n gi dartmouth.stonehenge ni la yg org kate salah satu dari 7 Wonders of the world. Batu terapung kalo ckp melayu dia.Unik mende ni..tp satu je yg tak best mase tu ujan,heheh,nasib bawak jaket takdola eden basah . N juga baru ni pg Dartmouth, tmpt ni mmg cantek bangat.


Sunday, 4-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Balik UK balekk...ehek

niki n shukor berposing dgn penoh dedikasi
gaya seorang yg tak pro..ehek
shuko cube berbuat sesuatu kpd niki..ehek
View all 31 photos...
Haa, ni plak mende2 yg dh dibuat atau kate yg lebeh formalnye aktiviti yg dh dibuat sejak blk nih.heheh,kejap je dua purnama kat mesia dh blk sini blk..heheh..gi main golp,gi lands end, gi eden projek n mcm2 lagi la.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net